Om oss

Tonergarden er et fellesskap på Nord-Toner gård i Nord-Odal kommune, sør i Hedmark.

Vi huser Norurt, Skolen for Biologisk Medisin, Biopatisk veiledning og FUB.

 

Gårdsbutikken i drengestuen holder åpent tirsdag, torsdag 10-12, lørdag 10-16.

Det er fine, store utearealer med flere sittegrupper. I i skogen like bak ligger fantastisk turterreng. 

Noen minutter andre veien ligger Storsjøen med rike bade- og båtmuligheter.

 

Norurt driver nettbutikken og gårdsbutikken og har regnskapet for alle Tonergardens tilbud. Firmaet ble etablert som DA i 1995 for å importere urtetinkturer fra Medi Herb i Australia via Danmark. ble senere et enk. og har solgt urteprodukter i mange former siden. Startet med adresse Universitetsgt. 22/24 i Oslo, flyttet til Majorstuvn. 36 i Oslo, så til Rådmann Halmrastsvei 18 i Sandvika,  Åskroken på Nedre Ås i Bærum og så i 2016 til Nord-Odal.

 

Skolen for Biologisk Medisin  holder kurs, foredrag, nettstudier og fulle terapeututdanninger i biologisk medisin som er en betegnelse for innvortes naturmedisin - urtemedisin, ernæring osv. De første nettstudiene kom i gang i 2013 og skolen har siden utviklet seg til en institusjon med komplette utdanningstilbud innen fagene. Flere hundre har tatt studier og kurs siden starten.

 

Biopatisk veiledning tilbyr konsultasjoner for klienter med ulike kroniske helseplager. Behandlingen består i individuelle kurer med kostomlegging, urter og andre relevante kosttilskudd etter behov. Biopat og fytoterapeut Anne Victoria Heiberg har hatt praksis siden 1992 og er utdannet hos Biopat- og urteskolen i København.

 

Faglig forum for Utøvere av Biologisk medisin er en fagforening for terapeuter innen biologisk medisin. FUB stimulerer til faglig oppdatering og utvikling gjennom det årlige Høstseminaret og bistår med praktisk hjelp i sammenheng med lover og regler, markerdsføring etc. Opprettet i 2010.

 

Kart HER     Kontaktinfo til oss HER

 

Velkommen!