Wiplash/lockfoot kurs

Velkommen til 6 dagers kursrekke i whiplash/lockfoot-terapi

med Inger Johanne Solend

 

 

Du lærer testing og behandling av whiplash og lockfoot, oppretting av halebenet, og balansering av musklene i bevegelsesapparatet. Du vil også lære å behandle arr og traumer, samt kjevebehandling. 

 

Lockfoot-syndromet ble oppdaget av tannlege Kjell Bjørner. Han så sammenhengen mellom kjeve- og bittproblemer og benlengdeforskjell. Han oppdaget at kjeveproblemene ble redusert av å manipulere foten, og utviklet sin egen metode for å bringe kroppen i balanse, fra føttene og opp til kraniet. Etter hvert sluttet han å arbeide som tannlege, og har hjulpet mange mennesker til å bli bedre av kjeveproblemer, ryggplager, whiplash og mange andre plager.

 

Behandlingsmetodene som benyttes, er basert på blant annet kinesiologi, tradisjonell kinesisk medisin og kraniosakralterapi, satt i et nytt system.

Kursrekken passer for terapeuter som arbeider med kroppsbehandlinger og andre interesserte. Åpent for alle.

 

Lærer er Inger Johanne Solend som til daglig praktiserer som terapeut i Lørenskog og har mange års erfaring i disse behandlingsformene og med opplæring i dem. Les mer om henne HER

 

Vi gjennomgår teori om lockfoot og whiplash, og om sammenhenger mellom kjeve- og bittproblemer og benlengdeforskjell.

Det gjennomgås hvilke symptomer og plager som kan være relatert til lockfoot og whiplash, og sammenheng mellom halebenet og nakken.

Videre blir det øvelser i praksis på testing og behandling av lockfoot, testing og behandling av halebenet og testing og behandling av whiplash.

Mulighet til å filme. Det er en fordel å ha kunnskaper om anatomi før kurset, og det er også en fordel å kunne litt om meridianer.

 

 

Hva får du?

* Kompendium

* Et interessant og lærerikt kurs med en kvalifisert og erfaren underviser

* Bli kjent med hyggelige kursdeltagere og knytte kontakter

* Seks dager på en historisk og fin, gammel gård

* kaffe/te og frukt i pausene

* Kursbevis/diplom

 

Fredag, lørdag, søndag x 2

 

Dato, pris og påmelding kurs

 

 

Registrer deg gjerne i Facebookarrangementet og inviter dine aktuelle venner HER

 

 

Du vil også få mulighet til å komme på Solends klinikk i Lørenskog og observere og/eller gi behandlinger med veiledning. Du får også være med i en lukket Facebook-gruppe hvor du kan stille spørsmål og dele erfaringer i forhold til behandlingene.