Utstilling

 

Gårdene i Nord-Odal

 

Akkurat nå arbeider vi med å samle inn gamle fotos av GÅRDENE i Nord-Odal. Et morsomt og spennende prosjekt. Vi søker både fotos og bildetekst med litt historisk informasjon. Skal trykkes på papp og henges opp i et av rommene i låven slik at publikum kan komme og se når vi har arrangementer her.

Har du bidrag i form av fotos, info eller tips så send oss gjerne til post@tonergarden.no 

 

 

 

Historisk utstilling

 

Vi har samlet mange gamle ting fra Nord-Odal og nærområdene som vi ønsker å vise frem. Hovedfokus på arbeid i gamle dager. Vi har flere gamle jordbruksmaskiner og annet typisk gårdsutstyr samt ting som rokk, hespetre, gammel skolepult, håndsmidde redskaper til tømmerdrift, bærrensere osv. En del av utstillingen vil også være utlånte ting fra området her som kan sees i perioder hvor vi har spesielle temaer.

Nå har vi lagt nytt tak og skal bruke tid på å rydde opp innvendig i låven og innrede flere rom til dette formålet.. 

Det vil bli beskrivende plakater, gjerne med fotos der vi finner det, av hvordan de forskjellige tingene ble brukt i dagliglivet. 

Vi ser for oss at både sambygdinger og deres gjester, besøkende fra nærområdene, turister, skoler og foreninger kan få glede av dette når det står klart.

 

 

 

Elevutstilling Maleklubben

 

To ganger i året kommer kunstner Jon Olav Helle og kurser Maleklubbens medlemmer. Han vil plukke ut de mest interessante maleriene som skal vises for publikum. Tid kommer snart. Om maleklubben HER

 

 

 

Når kafeen i fjøset blir klart vil det bli rullerende kunstutstillinger i lokalet. 

 

Så det er mye på gang :-)  Følg gjerne med på vår Facebookside Tonergarden og meld deg på nyhetsbrevet så holder du deg oppdatert.