Urter i hverdagen

Lørdag 25. april 2020 kl 10-17  

 

På dette kurset går vi igjennom mange av de mest kjente og brukte urtene - både som krydder og tilsetning i mat og drikke og som hjelp for lettere plager/husapotek.

Vi fokuserer på basilikum, bukkehornsfrø, brennesle, chili, dill, fennikel, gurkemeie, hvitløk, ingefær, kamille, kardemomme, kjerringrokk, koriander, lakrisrot, lavendel, løvetann, løpstikke, mjødurt, muskat, oregano, peppermynte, persille, rosmarin, spisskommen og timian.

 

Hver urt har unike egenskaper og mange av dem er fantastiske i mat - både på smak og for å stimulere helsen. Her lærer du hvordan å integrere urter i den daglige husholdningen og om hvordan du selv kan opprette et eget naturapotek. Du får konkrete bruksområder til alle urtene så du straks kan bruke dem i dagliglivet.

 

Invester én dag av ditt liv for å lære hvordan alle de neste dagene kan bli så mye mer smaksrike og sunne med gavene vi får fra naturen! 

 

Lærer er biopat og fytoterapeut Anne Victoria Heiberg som har arbeidet med urter til mat og medisin i snart 30 år. Hun driver Tonergarden og Skolen for Biologisk Medisin.

 

Kurset inkluderer powerpoints og kursbevis på epost, kaffe/te/forfriskninger og gave fra gårdsbutikken.

 

 

Pris og påmelding kurs

 

 

Registrer deg gjerne i Facebookarrangementet og inviter dine aktuelle venner HER

 

Det blir også mulig å kjøpe urter fra gårdsbutikken etter kurset. Se utvalget HER

 

 

VELKOMMEN!