Skolen for Biologisk Medisin

NYTT FRA SBM

april 2019

* Neste kurs: Urter i hverdagen, 4. mai og Hvordan anlegge en urtehage, 25.-26. mai.

 

* Her på Skolen for Biologisk Medisin går vi våren friskt i møte. Siden vi tok nettstudiene ut av FUB og etablerte en egen skole med fulle utdanninger i 2017, har det vært travelt - og både økende antall påmeldinger til studiene og tilbakemeldinger viser at det går riktig vei! Vi har nå studerende fra hele Norge pluss et par i Danmark - og skolen vokser stadig. Mange er også allerede ferdig eksaminerte på nettstudiene.

 

* Våre tre yrkesutdanninger innen urtemedisin, helhetlig ernæring og biologisk medisin er de første treårige studiene i sitt slag i Norge. De bygger på mange års erfaring med skoledrift og er resultatet av et unikt samarbeid med noen av de beste fagpersonene i Skandinavia. En tidsriktig form og høy tilgjengelighet gjør også at studiene lar seg kombinere med arbeid og andre gjøremål.

 

* Det nye i år er at vi bytter studieportal til verdens største - Moodle (www.sbm.moodlecloud.com). Det er et stort arbeid å legge om og vi er allerede over halvveis. Vi gleder oss over at brukervennligheten er langt bedre i denne portalen og gir oss en rekke nye muligheter når det gjelder å inspirere studentene underveis. Alle nye studenter får direkte tilgang til moodle.

 

* Nye lokaler for skolen er også på gang. Vi skal vinterisolere og pusse opp det flotte mursteinsfjøset her på gården og får både foredragssal, møterom og en hyggelig gårdskafe m.m. Kommende kurs blir som før holdt i våningshuset frem til de nye lokalene står klare. Kursrommet har fått nye konferansebord og ny prosjektor skal være på plass innen kursene i mai.

 

* Studiekatalog for 2019/20 kommer i løpet av april og blir lagt ut som pdf her på siden. Husk også å melde deg på nyhetsbrevet vårt så holder du deg oppdatert HER

 

 

Med vennlig hilsen

Anne Victoria Heiberg

rektor SBM

 

 

Hos SBM kan du velge mellom en rekke kurs, nettstudier og studieretninger:

 

Kurs

 

Nettstudier

 

Terapeututdanninger

 

Studiepersonell

 

Infomøte om utdanningene

 

Påmeldings- og betalingsbetingelser

 

Om skolen

 

Kontakt skolen

 

www.biologiskmedisin.no