Skolen for Biologisk Medisin

 

NYTT FRA SBM

mars 2019

 

* Neste kurs: Hvordan anlegge en urtehage, 25.-26. mai. Les mer HER

 

* Her på Skolen for Biologisk Medisin går vi våren friskt i møte. Siden vi tok nettstudiene ut av FUB og etablerte en egen skole med fulle utdanninger i 2017, har det vært travelt - og både økende antall påmeldinger til studiene og tilbakemeldinger viser at det går riktig vei! Vi har nå studerende fra hele Norge pluss et par i Danmark - og skolen vokser stadig. Mange er også allerede ferdig eksaminerte på nettstudiene.

 

* Det nye i år er at vi bytter studieportal til verdens største - Moodle (www.sbm.moodlecloud.com). Det er et stort arbeid å legge om og vi har prioritert Psykologi I og Urtemedisin I hvor vi har flest folk i øyeblikket. Dere som leser i den gamle portalen (fubsnettstudier.no) vil også bli flyttet over på nyåret. Vi sier fra når det er klart og dere mottar da nytt brukernavn og passord. Alle nye studenter får direkte tilgang til moodle.

 

* Nye lokaler for skolen er på gang. Vi pusser opp det flotte mursteinsfjøset her på gården slik at det skal romme både foredragssal, møterom og en hyggelig gårdskafe m.m. Nå i vinter har vi tatt en pause fra det og til våren starter gravemaskinen med drenering og planering av en fin uteplass. Kommende kurs blir som før holdt i våningshuset frem til de nye lokalene står klare.

 

* Studiekatalog for 2019/20 kommer i løpet av mars og blir lagt ut som pdf her på siden. Husk også å melde deg på nyhetsbrevet vårt så holder du deg oppdatert HER

 

 

Med vennlig hilsen

Anne Victoria Heiberg

rektor SBM

 

 

 

Hos SBM kan du velge mellom en rekke kurs, nettstudier og studieretninger:

 

Kurs

 

Nettstudier

 

Terapeututdanninger

 

Studiepersonell

 

Infomøte om utdanningene

 

Påmeldings- og betalingsbetingelser

 

Om skolen

 

Kontakt skolen

 

www.biologiskmedisin.no