Skolen for Biologisk Medisin

INFO FRA SBM

juli, 2019

* Våre tre utdanninger innen urtemedisin, helhetlig ernæring og biologisk medisin er de første treårige studiene i sitt slag i Norge. De bygger på mange års erfaring innen skoledrift og er resultatet av et unikt samarbeid med noen av de beste fagpersonene i Skandinavia. En tidsriktig form og høy tilgjengelighet gjør også at studiene lar seg kombinere med arbeid og andre gjøremål.

 

* Studiet Psykologi og kommunikasjon har en holistisk tilnærming i tillegg til å være et godt grunnstudium i fagene. Vi har nå oppgradert studiet som du kan gjøre på 6-12 mnd over nett. Et populært fag som passer for alle som har med andre mennesker å gjøre - og kanskje spesielt  for de av oss som arbeider i tett relasjon til andre.

 

* Vi bytter studieportal til verdens største - Moodle (www.sbm.moodlecloud.com). Det er et stort arbeid å legge om og alle fag vil være klare fra høstsemesteret av. Vi gleder oss over at brukervennligheten er langt bedre i denne portalen og gir oss en rekke nye muligheter når det gjelder å inspirere studentene underveis. Alle nye studenter får allerede nå direkte tilgang til sine studier i Moodlecloud.

 

* Nye lokaler for skolen er også på gang. Vi isolerer og pusser opp det flotte mursteinsfjøset her på gården og får både stor foredragssal, møterom og en hyggelig gårdskafe m.m. Kommende kurs blir som før holdt i våningshuset frem til de nye lokalene står klare. Kursrommet har fått nye konferansebord og ny prosjektor.

 

* Studiekatalog for 2019/20 kommer ganske snart og blir lagt ut som pdf her på siden. Husk også å melde deg på nyhetsbrevet vårt så holder du deg oppdatert HER

 

 

Med vennlig hilsen

Anne Victoria Heiberg

rektor SBM

 

 

Hos SBM kan du velge mellom en rekke kurs, nettstudier og studieretninger:

 

Kurs

 

Nettstudier

 

Terapeututdanninger

 

Studiepersonell

 

Infomøte om utdanningene

 

Påmeldings- og betalingsbetingelser

 

Om skolen

 

Kontakt skolen

 

 

 

www.biologiskmedisin.no