Anlegge urtehage

Hvordan anlegge urtehage og områder med nyttevekster

 

Lørdag og søndag 25.-26. mai, 2019

kl 10-17

 

Vår urteekspert KEN LUNN som har en mastergrad i urtemedisin fra Universitetet i Wales, kommer for å vise oss hvordan man både med store visjoner (og plass) og med en liten balkong kan dyrke fantastiske planter til mat, krydder og medisin. Han snakker et lettforståelig dansk og har undervist for oss flere ganger tidligere. Han er også vår fagkonsulent for urtestudiet. Vi har mange gode tilbakemeldinger på hans undervisning :-)

 

Ved langbordet på gården lærer du teori og ser bilder og eksempler om dyrking og permakultur. Det blir god anledning til spørsmål og diskusjon. Praksis består av demonstrasjoner og litt praktisk arbeid som øvelse i urtehagen og i parken. De ligger like utenfor døren :-) 

Mange urter og bær som kan dyrkes i en hage kan brukes både til måltider og som medisin. På kurset ser vi på de forskjellige planter som egner seg for dyrking, vi går igjennom ulike plantingsmetoder, litt om innsamling av planter fra naturen m.m. og ikke minst hvordan de kan anvendes både i kjøkkenet og i farmasien. 

 

Kursbevis utstedes. Kr 1.490 inkl lett servering i pausene, overheads på epost, goodiebag fra gårdsbutikken og spesialtilbud på våre nettstudier.

Begrenset antall plasser, så vær rask med å melde deg på! 

 

Påmeldingskjema til kurset TRYKK HER

 

Hvordan finne frem, KART, transport, overnatting etc SE HER 

 

Mer om Ken Lunn HER

Registrer deg i Facebook arrangementet og inviter dine venner HER

Dette kurset er obligatorisk  i utdanning til Fytoterapeut SBM og er åpent for alle.

 

 

Med vennlig hilsen

Skolen for Biologisk Medisin